Skolavslutning 2019

Den 16 juni var det dags för skolavslutning av Svenska skolan. Barnen sjöng vackra sommarvisor och läste en dikt. Vi tackade av vår fantastiska fröken Agnieszka som varit lärare hos oss i 7 år. Vi önskar henne lycka till med nya utmaningar. 

 

Sommaravslutning 2019

I år kommer vi ha skolavslutning söndagen den 16 juni. Vi kommer som vanligt vara i den protestantiska kyrkan på Pulawska 2A inne i stan (nära Plac Unii).

 

Se email från Claes.

 

Friluftsdag

brännboll

12 maj är det dags för vår årliga brännbollsturnering.

Ta med picnic-korg, tävlingsnerver och glatt humör till fotbollsplanen vid ASW så spelar vi lite brännboll och fikar tillsammans.

Må bästa lag vinna!🏆

Styrelsemöte #2

bok och glasögon

Nästa styrelsemöte hålls den 24 januari klockan 19.00. Mer information skickas via e-mail.

Lucia och julavslutning 2018

lucia

Söndagen den 9 december hade Svenska skolan sitt årliga luciafirande i en kyrka i Warszawa. Jag vet inte om det börjat några nya sångfåglar på skolan eller om eleverna bara tyckte det var kul att sjunga luciasånger för i år sjöng lucia, tärnor, stjärngossar och tomtenissar väldigt vackert.

Vi fick också höra en adventsdikt som lästes högt och tydligt av barnen. Efter det stämningsfulla luciatåget fikade vi tillsammans i församlingshemmet och där gällde det att vara snabb om man skulle få smaka en lussekatt eller kanske gammaldags pepparkaka.

Vi tackar våra lärare och alla våra fina elever för en rolig och lärorik termin och önskar alla

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

        

 

Klicka på bilderna för att läsa dikten.